طرز تهیه کنسانتره میوه خانگی با بهترین طعم و مزه

یادگیری طرز تهیه کنسانتره میوه خانگی با بهترین طعم و مزه باعث می شود تا شما این محصول مغذی را به راحتی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

طرز تهیه کنسانتره میوه خانگی با بهترین طعم و مزه

طرز تهیه کنسانتره میوه خانگی

طرز تهیه کنسانتره میوه خانگی اگر شما می خواهید کنسانتره را به طور خانگی در منزل تهیه کنید، بهتر است این مطلب را به طور کامل مطالعه کنید چون ما در این متن سعی می کنیم تمام مراحل طرز تهیه کنسانتره میوه خانگی را به طور کامل و دقیق برای شما توضیح بدهیم تا با فرایند تولید این محصول مغذی و مقوی به طور کامل آشنا شوید.

اما لازم به ذکر است که در تمامی مراحل، شرایط تولید کنسانتره میوه خانگی را برای شما توضیح می دهیم باید نکات آن را با دقت و جزئیات بیشتری رعایت کنید تا محصول نهایی شما از طعم و مزه خوبی برخوردار باشد.

در مرحله اول شما باید یک میوه مشخصی را برای تهیه کنسانتره انتخاب کنید، به طور کلی امروزه از میوه جات مختلفی در عرصه تولید کنسانتره استفاده می کنند که شما هم بر اساس سلیقه و میل خودتان می توانید یکی از انواع این میوه جات را انتخاب کنید؛ اما ناگفته نماند که بدانید میوه ای را که انتخاب می کنید که باید کاملاً تمیز و از هر گونه آلودگی حفظ باشد تا بدین صورت مراحل پاکسازی آن کاملاً کوتاه باشد و شما بتوانید آن را وارد چرخه تهیه کنسانتره کنید.

در ادامه وقتی که شما میوه مورد نظر خود را انتخاب کردید، حالا نوبت به این می‌ رسد که شما طی این فرآیند، میوه های انتخاب شده را در داخل سینک ظرفشویی کاملاً بشویید و یا حتی اگر میزان تهیه کنسانتره شما، مقدار زیادی میوه نیاز دارد، بهتر است در داخل یک حوضچه و یا استخر کوچکی تمام میوه های تهیه شده را مورد شستشو قرار بدهید تا بدین صورت هیچ لکه و مشکلی را نداشته باشند.

برخی از میوه جاتی را که برای تهیه کنسانتره انتخاب کردید و دارای پوست خارجی نیز هست در این فرآیند باید بعد از شستشوی کامل آن، پوست این دسته از میوه جات را با استفاده از دستگاه های پیشرفته و یا حتی روش های کاملا دستی مانند چاقو کاملاً از میوه جدا کنید و البته میوه جاتی مانند پرتقال، آناناس و نارنگی که پوست های خارجی دارند در این دسته بندی قرار می گیرند.

دقت کنید در تهیه کنسانتره میوه جاتی که پوست خارجی ندارند و یا پوست آن‌ ها به حدی نازک است که اگر فشاری بر روی پوست وارد بشود گوشت داخلی میوه نیز آسیب می‌ بیند، نیازی نیست که پوست خارجی آن را جدا کنیم؛ میوه جاتی ماننده انگور که یک پوست کاملا نازک دارد باید کاملاً بطور حساس پوست آن‌ ها را جدا کنیم و یا لازم نیست زمانی را صرف جداسازی پوست آن‌ ها کنیم چون در مراحل بعدی پوست آن ها وقتی تحت فشار حرارت قرار بگیرد کامل از سطح میوه جدا می شوند.

در این مرحله سعی کنید میوه جاتی مانند پرتقال و آناناس را به تکه های کوچک تری تبدیل کنیم و در طی این فرآیند شما می توانید از دستگاه های برش استفاده کنید و یا اگر به این دستگاه ها دسترسی ندارید، به روش دستی از چاقو بهره ببرید و تمامی میوه جاتی که مانند پرتقال و آناناس قابل تبدیل به تکه های کوچک تری هستند را کاملاً تکه تکه کنید تا برای مرحله بعدی آماده بشوند.

حالا در این مرحله نوبت به این رسیده است که تمامی تکه های میوه خود را در داخل یک قابلمه مشخصی بریزید اما ناگفته نماند که در این مرحله باید یک نکته را با دقت تمام رعایت کنید چون میزان حرارت وارده به قابلمه باید در حدی باشد که باعث تبخیر آب غلیظ میوه‌جات نشود پس همواره به میزان حرارت اجاق گاز خود دقت کنید و برای ایجاد آب غلیظ تکه های میوه، کافی است مقداری آب ولرم را به تکه های این میوه اضافه کنید و بگذارید به خوبی حرارت باعث به جوش آمدن آب داخل تکه های میوه کنسانتره شما بشود.

بعد از انجام این فرآیند، شما می توانید مواد اضافی و رگه های داخل گوشت این میوه جات را در ظرف قابلمه مشاهده کنید، به همین خاطر بعد از انجام مرحله بالا حالا کمی قابلمه را از روی شعله اجاق کنار بگذارید تا میوه جات داخل آن سرد . خنک بشوند و به مرور گرمای خود را از دست بدهند.

زمانی که محتوای داخل قابلمه گرمای خود را از دست دادند، حالا نوبت به این می رسد که ماده ایجاد شده را از داخل یک صافی عبور دهید تا تمام مواد اضافی و رگه های گوشت میوه جات گرفته شود و سپس ماده به دست آمده را در داخل یک ظرف شیشه ای مشخصی بریزید و آن را برای مدتی در داخل یخچال قرار بدهید تا کاملاً سرد بشود، بهتر است به شما بگوییم که مدت زمان قرارگیری کنسانتره تولید شده در یخچال منزل شما باید در حدود ۱۴ الی ۲۴ ساعت باشد تا به خوبی حالت خود را حفظ کند.

بهتر است چند نکته را در رابطه با تهیه کنسانتره خانگی بدانید اول اینکه برای تهیه کنسانتره خانگی از میوه جات کاملاً تازه استفاده کنید چون فقط این دسته از میوه جات قابلیت تهیه کنسانتره را دارند و اگر شما از میوه جات نرسیده و یا میوه جاتی که دچار مشکلی هستند برای تهیه این ماده غذایی استفاده کنید طعم واقعی آن در کنسانتره نهایی شما ایجاد نمی شود.

نکته‌ی دوم هر چقدر زمان نگهداری کنسانتره تولید شده در یخچال بیشتر باشد میزان طعم و مزه کنسانتره نیز افزایش پیدا می‌ کند چون در وهله اول کنسانتره میوه مانند یک دسر میوه می ماند و شما باید زمان نگهداری آن را در یخچال بیشتر کنید.

امروزه کنسانتره میوه که توسط شرکت های صنعتی تولید می شود پایه تولید سایر مشتقات میوه مانند آب میوه، ژله و دسر می باشد و به همین دلیل، در کنار این موضوع کنسانتره خود به تنهایی یک ماده غذایی مقوی نیز محسوب می‌ شود که هر فردی می‌ تواند آن را در وعده های غذایی روزانه خودش مصرف کند.

البته لازم به ذکر است که اگر شما نسبت به طعم خوب و خوشمزه این ماده غذایی آشنا هستید، پس سعی کنید آن را به مقدار لازم در منزل خود تهیه کنید تا همواره برای استفاده از این ماده مقوی مشکلی را نداشته باشید و بتوانید در وعده های مختلف روزانه علی الخصوص صبحانه از فواید بیشمار این محصول غذای درجه یک نهایت استفاده را ببرید.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.