طرز تهیه کنسانتره هلو این امکان را به شما میدهد که در منزل خودتان بتوانید براحتی یک محصول خانگی خوشمزه را تولید کنید.
طرز تهیه کنسانتره هلو
طرز تهیه کنسانتره میوه هلو شامل مراحل مختلفی است که ما در این متن سعی می کنیم اطلاعات جامعی را در رابطه با تولید این ماده مغذی در اختیار شما بگذاریم چون هر چقدر اطلاعات دقیقی در رابطه با تهیه این محصول غذایی وجود داشته باشد، هر شخصی با مراجعه به آن می تواند دانش خود را نسبت به کنسانتره هلو و مراحل تولید آن را افزایش بدهد.
در مرحله اول بهتر است تولیدکنندگان با مراجعه به بازار و میادین تره بار بهترین و با کیفیت ترین میوه هلو را جهت تولید کنسانتره آن تهیه کنند، چون استفاده از تازه ترین و مرغوب ترین میوه هلو برای تهیه کنسانتره آن باعث می شود که شما همواره فروش بالایی را نسبت به این محصول داشته باشید.
پس هر شخص تولید کننده و فعال در حوزه تهیه کنسانتره هلو، باید مرغوب ترین نوع این میوه را برای تهیه کنسانتره آن تهیه کند.
بعد از تهیه میوه هلو حالا نوبت به این می رسد که افراد متخصص و کسانی که آگاهی کامل را نسبت به میوه های مناسب برای طرز تهیه کنسانتره آن دارند.
تمامی میوه ها را از این جهت غربال کنند و در این غربال سعی می شود میوه های مناسب و استاندارد را برای تولید کنسانتره از میوه های نامرغوب که برای تهیه این ماده غذایی مناسب نیستند جدا بشوند و همین روال تا زمانی ادامه پیدا می کند که ماده لازم به بهترین شکل برای تهیه کنسانتره هلو انتخاب بشود.
بعد از انجام غربال، حالا نوبت به این می رسد که تمامی میوه های انتخاب شده برای پاکسازی وارد یک محفظه و یا یک مکان مشخصی بشوند، بدین معنی که تمامی کارخانجات و شرکت های تولید کنسانتره همواره سعی می کنند میوه جات انتخاب شده را برای تولید این محصول غذایی، در داخل یک مکان مشخصی مورد شستشو قرار بدهند.
امروزه دو روش برای شستشوی میوه انتخاب شده برای تولید کنسانتره وجود دارد که روش اول استفاده از استخر های آب است که تمامی میوه های انتخاب شده را در داخل استخر می ریزند و طبق یک مدت زمان مشخصی آن را مورد شستشو قرار میدهند.
روش دوم استفاده از دوش های آبی است که میوه ها را از داخل یک مخزن مشخص عبور می دهند که در بالای این مخزن یکسری از دوش های آب نصب شده اند و میوه ها به صورت کاملاً خودکار و صنعتی مورد شستشو قرار می گیرند
در واقع این شستشو از آن جهت اهمیت دارد که باعث می شود تمامی گرد و خاک و یا مشکلات دیگری که بر روی پوست خارجی میوه هلو وجود دارد از بین برود و بدین شکل یک میوه سالم و تمیز روانه مراحل بعدی تولید کنسانتره بشوند و از این جهت مشکلی را در هنگام سپری کردن این مراحل به وجود نیاورند.
در مرحله بعدی نوبت به این می رسد که پوست خارجی و هسته داخل میوه هلو از آن جدا بشود که امروزه برای انجام دقیق تر این فرآیند از دستگاه های پیشرفته استفاده می کند چون اهمیت این مرحله در حدی است که نباید به عصاره و گوشت میوه هلو آسیبی وارد بشود و بدون هیچ مشکلی بخشهایی از پوست و البته هسته آن از میوه هلو جدا بشود.
در طی این مرحله، میوه هلو پس از انجام شست و شو، از طریق یک ریل متحرک به بخشی از دستگاه های پیشرفته منتقل می شود که در این دستگاه ها عمل خرد کردن به طور دقیق صورت می گیرد، به شکلی که فعالیت این دستگاه ها موجب می شود در همان ابتدا، قسمت پوست خارجی میوه هلو کنده شود.
سپس با فشاری که بر روی گوشت این میوه وارد می شود، هسته بزرگ آن از بخش اصلی میوه هلو جدا می شود و همچنین بعد از انجام این فعالیت، دستگاه فرایند خرد کردن را نیز ادامه می دهد و گوشت میوه هلو رو به تکه های کوچکتری تقسیم می کنند.
زمانی که مرحله خرد کردن میوه هلو به پایان می رسد، حالا نوبت مرحله پرس کردن است که طی این مرحله تمامی تکه های میوه هلو در اثر فشار وارده به عصاره و مایع میوه هلو تبدیل می شود.
بهتر است که بدانید وجود این مرحله از آنجایی مهم تلقی می شود که در واقع باعث شکل گیری عصاره میوه هلو می شود چون ما در ادامه برای تهیه کنسانتره هلو در ابتدا به عصاره آن احتیاج داریم و سپس برای اینکه این میوه حالت خمیری خود را داشته باشد، به مایع آن نیز نیاز داریم پس مرحله پرس کردن این وظیفه را برعهده دارد که مایع و عصاره میوه هلو را کاملاً از هم جدا کند.
مرحله بعدی که برای تولید کنسانتره هلو باید صورت بگیرد آروما گیری و یا تغلیظ کردن عصاره این میوه است، در واقع مرحله آروما گیری بعد از انجام پرس کردن و آنزیم زنی به عصاره میوه هلو صورت می گیرد چون برای اینکه بتوانیم یک کنسانتره با کیفیت و خوشمزه را درست کنیم.
باید حتماً بعد از انجام مرحله پرس کردن، یک مرحله ای وجود داشته باشد که میزان غلظت عصاره میوه هلو را تنظیم کند که بر این اساس بتوانیم کنسانتره این میوه را تهیه و درست کنیم.
چون به طور کلی تهیه کنسانتره بر اساس میزان غلظت میوه صورت می گیرد و اگر در این رابطه، غلظت میوه طبق استاندارد تهیه کنسانتره نباشد، نمی توانیم یک کنسانتره با کیفیت را در مراحل پایانی روانه بازار فروش کنیم.
پس مرحله آروما گیری از این جهت اهمیت دارد که میزان غلظت تهیه کنسانتره را تنظیم میکند که امروزه این فرآیند توسط یک سری از دستگاه پیشرفته صورت میگیرد تا مشکلی در میزان غلظت عصاره هلو به وجود نیاید.
در مرحله آخر نوبت به تهیه کنسانتره می رسد که امروزه با استفاده از دو روش کنسانتره میوه هلو را تولید می کنند، روش اول شامل روش تبخیر است که با استفاده از دستگاه های خاص و منحصر به فردی به یک میزان گرما و حرارت به عصاره میوه هلو می دهیم که این فرآیند سبب می شود تا عصاره و مایع میوه هلو به شکل خمیری در بیاید.
بعد از انجام این فعالیت، آن را در داخل یک سری از یخچال های مشخصی قرار می دهیم و روش دوم که عموماً این روش توسط تولید کنندگان زیاد استفاده نمی شود، روش انجماد است چون روش انجماد نسبت به روش اول زمان بیشتری را سپری می کند و همین دلیلی است که تولید کنندگان در بین این دو روش روش اول را بهتر می پسندند.